this is the banner

icon De Gemalen Cache

Cache Type:
(Multi-cache)
GC code:
GCTPR3
Country:
icon Netherlands
D/T:
D: T:
Size:
icon (Small)
Placed by:
tejoos
Date hidden:
30/05/2007
Found on:
15/06/2007 (click to see all caches that day)

#483 13:35
Een kleine twee weken geleden, op een fraai zondag, is de Boswijk Posse richting het inmiddels vertrouwde Zoetermeer afgereisd. De stationkar was gevuld met een 4 tal fietsen en derhalve moest een tweede auto worden ingeschakeld om alle Posse-leden te kunnen vervoeren.
Eenmaal alles geparkeerd en uitgeladen begonnen we aan een heerlijk rondje rond de plas met op een strategisch punt een prima terras/snackbar. Na een verfrissende verfrissing ging het weer verder en terwijl de gemalen aan ons gezichtsveld voorbij gleden, verdwenen een voor een de puntjes van de GPSr.
Eenmaal vlak bij de cachelokatie aangekomen gingen we met fiets en al het kleine paadje op. Eenmaal bij het hoekje aangekomen moest ik vol in de remmen omdat een vrijend paartje bezit had genomen van een fraaie uitzichtplek en het 'fietspad'. Even omrijden bracht ook geen soelaas want aan de andere zijde waren flink wat vissers in de weer, dus restte mij niets anders dan het laatste stukje van deze cache later nog eens te doen.
Vandaag was de dag en alhoewel er nog altijd vissers zaten kon ik ongemerkt door het struikgewas waden. De cache was al van verre te zien. Met luidruchtig visserslatijn op de achtergrond heb ik uiteindelijk deze cache om 13:35 gelogd.
Bedankt voor de leuke tocht rond de Zoetermeerse Plas en uiteraard de cache.
TB SwapEven een breakFraai gerestaureerdEven malenZoetermeerse strandpretOnderweg...© 2016 Boswijk Posse